Tillbaka till kontoret med videokonferenspaket från Samsung och Logitech!

BenQ projektor E-Serie
2020/09/07

Ser du fram emot att återvända till ditt vanliga kontor? Det gör vi också! #BackToOffice

Tillsammans med Samsung och Logitech erbjuder vi dig den optimala videokonferenslösningen för moderna mötesrum. Vi har satt ihop exklusiva paket med skärmar och webbkameror till attraktiva priser.

För även efter Covid-19 kommer ämnet videosamtal att fortsätta att följa oss. Ett välutrustat mötesrum är därför ett måste!

Lösningen – videokonferenser

Den optimala lösningen i detta fall är videokonferenser. Under de senaste månaderna har vi redan vant oss vid att arbeta med kollegor, kunder och leverantörer via skärmen. Men på många ställen kan det ha varit mindre optimalt på grund av brist på nödvändig hårdvara och mjukvara.

Det är över nu. Med paketen från Samsung och Logitech i kampanjen #backtooffice får du optimalt samordnade lösningar i form av hårdvara för videokonferenser. Samsung/Logitech-apparaterna består av en skärm och en kombination av kamera, högtalare och mikrofon. Dessa är delvis anpassade till de populära programvarulösningarna för videokonferenser från Microsoft och Google.

Sättningarna är anpassade till olika rumsstorlekar för att göra det ännu enklare att välja rätt lösning för dig.

Huddle Room Set

Huddle Room Set är utformat för mindre rum där folk arbetar aktivt på skärmen, i det här fallet Samsung Flip 2 WM55R-W, utöver videokonferenser. Detta kompletteras av Flip Tray för att möjliggöra flera portar på framsidan av Samsung Flip för att få tillgång till BYOD-enheter. Men om du inte vill samarbeta utan endast använda rummet för videomöten erbjuder Samsung ett alternativ i form av Samsung QB55R med en vanlig skärm. Den erbjuder en briljant 4K-bildvisning och imponerar med sin tilltalande design.

Lägg därtill Logitech MeetUp, som är en kamera, mikrofon och högtalare. För att MeetUp enkelt ska kunna fungera ingår en NUC-dator på vilken programvaran, t.ex. Zoom eller Microsoft Teams, är installerad. För enkel styrning av systemet ingår en Logitech Tap Touch-kontrollenhet i paketet. Detta gör det enkelt att använda den.

Uppsättningarna finns som Zoom-version och som Microsoft Teams-version.

Medium Room Set


Eftersom medelstora rum också används för videokonferenser och möten erbjuder Samsung och Logitech också en lösning för detta med Medium Room Set. Det finns två hårdvarulösningar att välja mellan, som skiljer sig åt i fråga om de skärmar som används. En interaktiv lösning med 65″ Samsung Flip 2 WM65R-W och en skärmlösning utan interaktivitet med Samsung QB65R. I den interaktiva lösningen ingår också Flip 2 Tray, för flera anslutningar på framsidan. 65″ Samsung QB65R fokuserar på utmärkt 4K-bildvisning i en attraktiv design.

När det gäller hårdvara för videokonferenser använder man Logitech Tap Medium Room Bundle. Den består av Logitech Rally-konferenskameran med högtalare och mikrofon. Den styrs via Logitech Tap-Touch Controller. Och för ett optimalt samarbete mellan komponenterna ingår en Intel NUC.

Förutom de två olika hårdvarusammansättningarna finns Medium Room Set även i en variant som är optimerad för Zoom och en för Microsoft Teams.

Large Room Set

Samsung och Logitech erbjuder naturligtvis också en lösning för stora mötesrum. För att ge tittarna en stor bild ingår en 85-tums skärm, Samsung QM85N. Förutom den briljanta 4K UHD-bildåtergivningen har den utmärkt prestanda vid visning av innehåll på flera skärmar, vilket är särskilt bra för videokonferenser med flera deltagare.

Videokonferenshårdvaran är också utformad för större rum med Logitech Tap Large Room Set. Förutom Logitech Rally-kameran med bra zoomfunktioner ingår två högtalare och två mikrofoner för att ge ännu tydligare inspelning och uppspelning av ljudinnehåll. Logitech Tap Touch-kontrollen är ansvarig för enkel styrning av systemet, medan en kraftfull Intel NUC med i7-processor också fungerar som systemets hjärta här.

Den här uppsättningen finns också som en Zoom-version och en Microsoft Teams-version.

Slutsats


De bildskärms- och konferenssystem som erbjuds av Samsung och Logitech erbjuder ett brett utbud av tillämpningar för olika rumsstorlekar. Tack vare den förkonfigurerade hård- och mjukvarulösningen erbjuder de en bra samordning, vilket märks tydligt när systemen sätts upp. För små och medelstora lokaler erbjuder de dessutom ett val mellan mobila eller samarbetslösningar och stationära lösningar.

Samsung och Logitech erbjuder därmed en utmärkt grund för optimal kommunikation med kollegor på hemmakontoret samt med kunder och leverantörer, även på distans. Och även om vi alla med tiden arbetar mer på kontoret igen kan vi fortsätta att använda videokonferensutrustningen för att slippa långa resor med bil eller flyg, vilket å ena sidan sparar kostnader och å andra sidan skyddar miljön.

Comments are closed.